Aanmelden Seminar SOLIDWORKS Samenstellingen 21-06

Verbeter slechte systeemprestaties van grote samenstelling

In dit seminar laten we zien hoe u efficiënt grote samenstellingen opzet in SOLIDWORKS en de systeemprestaties sterk verbetert. Er is namelijk veel winst te behalen in het ontwerpen van samenstellingen. Met het volgen van dit seminar leert u:
  • Wat de onderliggende oorzaken van slechte systeemprestaties zijn
  • Welke instellingen u kunt aanpassen in SOLIDWORKS om de prestaties te verbeteren
  • Waar u op moet letten bij het opzetten van 3D modellen
  • Alle mogelijkheden om optimaal te werken met grote samenstellingen
  • Hoe u de prestaties bij het maken van productietekeningen van grote samenstellingen verbetert
  • Op welke manier u projecten met grote samenstellingen plant en zorgt voor een uniforme werkwijze binnen de organisatie
  • Waar u op moet letten bij de keuze van nieuwe CAD-hardware.


21 juni - Hotel de Keizershof te Aalst (BE)
Het seminar vindt plaats op donderdag 21 juni 2017 in Hotel De Keizershof te Aalst. U bent welkom vanaf half 9. Het seminar start om 09:00 uur en is rond 12:30 uur afgelopen.


Kosten
Het seminar is gratis voor houders van een geldig onderhoudscontract via Design Solutions. Beschikt u niet over een onderhoudscontract of bent u geen klant van Design Solutions? Ook dan bent u van harte welkom! Wij vragen dan een vergoeding van € 250,00 (ex BTW) per deelnemer.

Achtergrondinformatie Technische Seminars:
Design Solutions organiseert drie tot vier keer per jaar een Technisch Seminar. Tijdens deze seminars gaan wij samen met klanten dieper in op bepaalde aspecten van de SOLIDWORKS software. Hoe werkt iets, wat zijn veel gemaakte fouten en hoe lost u die dan op? Allerlei soorten gebruikers komen bij elkaar – beginners en gevorderden – en leren daardoor ook van elkaar. Netwerken tijdens de seminars is een prettige bijkomstigheid.